Meer informatie over pensioen aanvragen

U kunt uw pensioen zelf aanvragen met de pensioenplanner. Maar misschien heeft u eerst behoefte aan meer informatie. 
U kunt ons dan altijd bellen (Tel. 030-23 29 325).
Hieronder leest u bij welke andere 'loketten' u het beste terecht kunt.

Let op: ons pand is nog tot 1 september gesloten. De zomervakantie komt eraan. Voor de komende weken staan er geen Pensioencafé ‘s en Pensioenworkshops gepland. Heeft u hulp nodig bij het aanvragen van uw pensioen? Bel ons gerust. Wellicht kunnen we u direct helpen. Anders maken we een telefonische afspraak.

Pensioenplanner

Wilt u zelf aan de slag?
Kijk in de pensioenplanner

Met de pensioenplanner in Mijn Rail & OV kunt u al uw keuzes rondom uw pensioen in kaart brengen. U ziet meteen wat de gevolgen van uw keuzes zijn. Natuurlijk kunt u onbeperkt proberen en veranderen. Weet u precies wat u wilt? Dan kunt u via de pensioenplanner uw pensioen daadwerkelijk aanvragen. U print het ingevulde formulier en stuurt het ons op. E-mailen kan ook. U vindt de pensioenplanner in Mijn Rail & OV. U logt veilig in met uw DigiD.

Pensioenworkshop

Toch wat meer hulp nodig?
Ga naar een pensioenworkshop

Wilt u toch wat extra hulp bij het plannen van uw pensioen? Schrijf u dan in voor een van onze pensioenworkshops. We helpen u graag telefonisch of via Skype. Skype is bellen via internet waarbij wij u de presentatie laten zien. We vertellen u alles over de keuzemogelijkheden rondom uw pensioen, over hoe het zit met de belastingen en de AOW en helpen u met de pensioenplanner. Vervolgens gaan we met u zitten om, als u zover bent, uw pensioenaanvraag rond te maken. 

> Bel ons voor meer informatie:
030 23 29 325

Pensioencafé

Uw aanvraag doornemen? 
Kom naar het pensioencafé

Heeft u met de pensioenplanner uw keuzes al doorgerekend? Maar wilt u alles voor de zekerheid toch nog even met ons doorspreken voordat u uw pensioen echt aanvraagt? U bent van harte welkom in ons pensioencafé! Helaas nu niet bij ons op kantoor in Utrecht maar we helpen u graag telefonisch of via Skype. Skype is bellen via internet waarbij u de mogelijkheid heeft om met ons mee te kijken of wij met u. Met een kopje koffie erbij kijken we in alle rust samen naar uw berekeningen en uw aanvraag. En we zorgen ervoor dat uw pensioen wordt aangevraagd. 

> Bel ons voor meer informatie:
030 23 29 325

Spreekuur

Heeft u een complexe vraag?
Kom naar het spreekuur

Als u arbeidsongeschikt bent, kunt u niet in de pensioenplanner. Dan is het handig om met een van ons de mogelijkheden te bespreken. Of gaat u scheiden, bent u arbeidsongeschikt of werkloos? Ook dan biedt een persoonlijk gesprek uitkomst. Nu een spreekuur op kantoor niet mogelijk is helpen wij u graag telefonisch of via Skype . Bellen via skype heeft als voordeel dat we met u mee kunnen kijken of u met ons.  

> Bel ons voor een afspraak:
030 23 29 325